ERVARING DIEREN

Ik deel ook al mijn ervaringen op INSTAGRAM:

Rock, hond van Eveline (Kalmthout):

Lieve Sarah, Superrrrrr blij met de NEI bij Rock…. Met nieuwjaar konden we ineens goed testen of het heeft gewerkt, en Wow wat een verschil…. Hij reageert nog wel op de knallen maar een pak minder…

  • Hij hijgt niet meer zo overdreven ✔️
  • Hij piept niet meer ✔️
  • Hij is minder ongedurig ✔️
  • Met momenten gewoon heel relaxt op zijn kussen ✔️
  • 80% verschil 💪🏼🍀❤️Dus het werkt ✔️

Julleke, hond van Peggy (Wuustwezel)

Hey Sarah, ik wilde je ontzettend bedanken voor wat je gedaan hebt voor Julleke en mij. Na één sessie van jouw NEI therapie heeft het grollen plaats gemaakt voor spelen met een kwispelende staart en kan ik terug op een hondenwei met hem. Ontzettend bedankt !!!!

Lupa, hond van Lynn (Schilde)

Ik ging met mijn hond & Sarah en haar hond op reis. Tijdens de reis ontdekte ik dat mijn (Roemeense adoptiehond) een grote angst had voor trapppen. Ik kreeg haar niet tot op de hotelkamer (gelukkig was er nog iets vrij op het gelijkvloers). En tijdens de reis moest ik alle trappen ontwijken. Een helse schrik leek ze er van te hebben.

Sarah gaf Lupa tijdens onze reis een NEI sessie op haar trappenangst. Een maand later heb ik tijdens een tripje naar de Moezel dit uitgetest. Ik liep met Lupa af op een trap van een stadhuis. Lupa liep vlot de trap mee op, alsof er nooit een probleem geweest was! Wonderbaarlijk! Maar, Wauw!!! Dit heeft mij goed geholpen want vanaf dan hoefde ik er geen rekening meer mee te houden.