Afspraak maken

Afspraken zijn online in te boeken via onderstaande button (of via mail / WhatsApp, SMS of bellen)

OPGELET vanaf 22/02/2024:

  • Intake afspraken NEI & TRM voor mensen alleen nog in te boeken op dinsdag (zou kunnen dat je dan even moet wachten eer je aan de beurt bent, maar ik moet dit spreiden om iedereen een kans te kunnen geven zonder een cliĆ«ntenstop in te moeten voeren).
  • vervolgafspraken NEI en TRM voor mensen alleen nog in te boeken op woensdag
  • afspraken NEI en TRM voor dieren alleen nog in te boeken op vrijdag

Indien dit niet lukt voor u dan adviseer ik u een Whatsapp te sturen & kiezen we samen een andere mogelijke moment (eventueel een weekavond, donderdag en in sommige gevallen kan ook in het weekend). Dit mag uiteraard ook via mail, sms of bellen (maar mijn voorkeur gaat uit naar Whatsapp).

Foutjes kunnen gebeuren; indien u per ongeluk toch op een andere dag hebt ingepland dan opgegeven, dan zal ik u hierover contacteren. Maar je kan ze ook zelf annuleren indien je weet hoe dat moet.

Voorts geef ik geen aparte afspraakbevestiging meer, wanneer u een afspraak inboekt, komt dit automatisch in mijn agenda terecht & ontvangt u normaal ook onmiddellijk een email/bericht hiervan! U mag mij wel om een bevestiging vragen, indien gewenst.

————————————————————————————————————————————————————

Intake formulier NEI:

Intake formulier TRM:

Indien u een eerste afspraak inplant, mag ik u dan vragen om bovenstaand intake-formulier NEI of TRM in te vullen & liefst 2 dagen voor de afspraak terug te mailen naar sarahelst@gmail.com of een duidelijk screenshot via Whatsapp naar 0486/21 95 41

-> Enkele richtlijnen/weetjes die nuttig kunnen zijn als u de eerste keer voor NEI komt:

-> TRM: dit document zeker lezen voor u op consult komt (best is enkele dagen vooraf!):

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve mij dan minstens een dag op voorhand te contacteren.