ERVARING MENSEN

Mieke (Meerle):

“Sinds ik naar jou kom, merk ik dat er van alles aan het veranderen is, vooral mentaal.” (NEI en TRM)

Elise (Antwerpen):

Nei therapie is geweldig omdat je aan gewenste verandering kan werken zonder er eindeloos over te praten, of lastige situaties opnieuw te moeten bespreken. De gemoedelijkheid waarmee zij sessies doet is heel gemoedelijk. Het is heel laagdrempelig om mee te beginnen. Ik ga graag regelmatig terug om telkens wat aan mezelf te werken.

Cynthia (Nederland):

Ik kende NEI therapie niet maar wouw wat een openbaring. Zoveel waarheid en echt enorm helpend.
Nogmaals enorm bedankt Sarah, zeker voor herhaling vatbaar 😘

Anke (Rijkevorsel):

Hej lieve Sarah, bedankt voor vandaag 🙏 De eerste NEI sessie bracht al veel voor mijn zoon, maar onze kindjes zijn onze spiegels, dus heeft deze therapie ook effect op de mama natuurlijk 😉
Vandaag, onze tweede sessie, heeft veel bij mij losgemaakt. Dit uit zich in een rustige tevreden zoon. Hij heeft grote stappen gezet met zijn darmziekte en daar heb jij mee aan bijgedragen! Wat is NEI een prachtige aanvulling op de therapieën die ik zelf geef. Dikke dankjewel 😘

Sarah (Meerhout):

3 sessies gehad met Sarah en vooral de derde sessie had een enorme impact. Sarah werkte aan een heel specifiek probleem dat ik had toen ik aankwam en toen ik haar huis verliet, was het probleem verdwenen…als bij toverslag! Een maand later is het probleem nog steeds weg! Sarah is kalm, oordeelt niet en kent duidelijk haar vak. Ik raad deze plek 100 procent aan!

Eveline (Kalmthout):

Lieve Sarah,

Wat ben ik blij, dat jij op mijn pad bent gekomen 🙏🏼. Heb al verschillende Nei sessies gehad, en voor mij ist in één woord GEWELDIG… Voel me vele maal beter, zo als nu heb ik me nog nooit eerder gevoeld!

Je bent een lieve, warme, zachte vrouw en ben je dan ook zeer dankbaar dat ik zelfs in nood op zondag terecht kon 🙏🏼🍀❤️

Diane (Gooreind):

Sinds ik in contact kwam met NEI therapie kan ik weer slapen. Met de Integra methode zijn we op zoek gegaan naar gevoeligheden in de voeding die ik dan uit mijn patroon kon halen. Sindsdien heb ik weer een kwalitatieve slaap, sta ik meer energiek op en val ik ook makkelijker terug in slaap als ik dan toch eens wakker word. Ik ben meer te weten gekomen over mezelf en emoties die blokkades zijn geworden. Fijn om deze ondersteuning ontdekt te hebben; om samen te werken met zo’n fijne vrouw als Sarah Elst. ❤

Martine (Boechout):

 Om de 6 weken (zoiets) is het weer eens tijd voor Sarah….

Hoe moet ik dit uitleggen?  Soms loop je tegen dingen aan en weet je niet waarom…ik ook natuurlijk. Dan is het tijd om langs Sarah te gaan….

“Ik weet wat ik wil”  is een zinnetje waar ik eens rond gewerkt heb.  Sarah testte dit bij me uit en ging hiermee aan de slag op haar typische vrolijke en ongedwongen manier.

Er kwamen dingen uit waarvan ik zelfs niet meer wist dat ik had meegemaakt maar blijkbaar toch wel een bepaalde indruk hadden achtergelaten…dingen die uit mijn prille kindertijd kwamen bijvoorbeeld.

Nadien voelde ik me erg moe, maar Sarah stelt me altijd gerust; mijn onderbewuste is hard aan het werk.

De dag nadien voelde ik me al wat lichter en na een paar maanden merkte ik dat ik veel beter kon zeggen wat ik wilde, maar nog belangrijker, ik voelde nu ook wat ik wilde, terwijl ik voordien geen idee had van wat ik eigenlijk wilde.  Hocus Pocus? Het lijkt wel zo, toch is het dat niet. 

Ik voel wat op me afkomt en waar ik nu aan mag ‘werken’ of liever, waar Sarah mee aan de slag mag gaan 

Ook een eczeemplek aan mijn ogen is zo met de NEI weggegaan.

Dankjewel Sarah en ik hoop dat andere mensen ook de weg naar jou vinden…ze doen er zichzelf een groot cadeau mee

Tamara (Wuustwezel):

Heel goede ervaring bij zowel mentale als lichamelijke problemen, normaal met psycholoog uren en uren praten over trauma’s en gevoelens, wordt met NEI op een eerder luchtige toch doelgerichte manier aan je problemen gewerkt, als je twijfelt zeker proberen 👍

Annemie (Wuustwezel):

Laatst heb ik een NEI sessie bij Sarah mogen ervaren. Omdat de spierspanningstest niet goed lukte, maakte ze gebruik van een biotensor. Dat verliep bij mij een stuk beter. De sessies richten zich op positieve ingesteldheid. Dit geeft je sowieso een boost in je zelfvertrouwen. Je onderbewuste pikt het op en gaat er vanzelf aan de slag. Je hoeft er niets voor te kunnen of speciaal te doen. Dit lukt bij iedereen. Het was een aangename ervaring. Dank u wel Sarah!

Anonieme Cliënt (Brecht):
Door de menopauze had ik veel last van lichamelijke ongemakken zoals opvliegers, slecht slapen, moeheid, geen energie en stemmingswisselingen. Samen met Sarah en met NEI-therapie werden deze klachten aangepakt. Mijn verstoorde hormonenbalans werd terug in evenwicht gebracht en ik voel mij nu terug super goed.
Een echte aanrader!!

Marijke (Lummen):

Een vreemde ervaring. Het wordt snel persoonlijk, heel raar. Ze heeft een gevoelige snaar weten te raken en dat terwijl ik er eigenlijk niet in geloof… Maar toch lijkt het te helpen. Ik zou het bij mijn dochter ook eens willen proberen; baat het niet, het schaadt ook niet.

Lindsay (Wuustwezel):

Mijn ervaring bij Sarah is positief. Ze had er al veel over verteld en ik vond het altijd al wel interessant, dus ik heb eens een poging gewaagd en dit beviel me wel goed! Wel moet ik toegeven dat ik het eerst raar vond om die spieroefeningen te doen omdat je je echt afvraagt van ‘hoe kan dit?’ Maar Sarah begeleid je goed en als je vragen hebt, probeert ze er ook altijd een zo goed mogelijk en duidelijk antwoord op te geven. Ook merk je meteen dat ze moeite doet om het goed te doen en je ook niet ongemakkelijk te laten voelen. Ik kan ook zeggen dat je zeker met een goed gevoel naar buiten gaat omdat je toch iets meer te weten komt over jezelf en zo bijvoorbeeld een bepaald probleem al iets of wat kan oplossen. Deze ervaring is dus zeker een aanrader! Sarah is geweldig en deze ervaring ook!

Anonieme klant(Kapellen):

Ik had het emotioneel heel moeilijk met het verwerken van het overlijden van mijn mama. Zij overleed aan kanker. Hierdoor kreeg ik enorme angst voor kanker. Zo erg dat het mijn leven ging beïnvloeden. Ik kwam in contact met Sarah voor NEI therapie. Maar ik kende het niet. Ik kwam op een punt dat ik echt alles wilde proberen om mijn leven weer op punt te krijgen. Ik maakte een afspraak voor een sessie. In een bepaalde houding werd er contact gezocht met mijn onderbewustzijn via mijn vingers. Hierbij werden er vragen gesteld aan mijn onderbewustzijn. Eerst luidop, maar ik vroeg om het in stilte te doen zodat ik zeker wist dat ik mijn antwoorden niet zou beïnvloeden. Zo hebben we bepaalde vergeten trauma’s gevonden en deze aangepakt met affirmaties en Bachremedies die ik dagelijks naar gelang mijn behoefte mocht gebruiken.

Na enkele weken kon ik mijn innerlijke rust weer vinden. Echter ging het een maand later weer bergaf en plande ik mijn tweede sessie. Hieruit bleek dat ik eerder kamde met andere problemen, die letterlijk op mijn lever lagen… Deze problemen heb ik weer aangepakt, deze keer zonder affirmaties maar met Bachremedies. Enkele weken later voelde ik een positieve verandering en was een verdere sessie niet meer nodig. Ik gebruik bij zwakke momenten nog steeds affirmaties en weet nu ook een beetje welke oliën mij bijstaan in dit proces. Ik zou NEI ook graag willen proberen voor mijn hormonen in balans te krijgen om mijn kinderwens waar te maken. Wie weet helpt dit mij ook wel. Ik raad het iedereen aan die open staat om eens iets nieuws te proberen wanneer men kampt met eender welke onopgeloste emotionele / mentale problemen!          

Ber (Utrecht, toen op vakantie in Achtmaal):

Omdat ik al enkele maanden kampte met eczeem over mijn hele lichaam, heb ik met Sarah Elst contact opgenomen. Zij heeft op mij de NEI-therapie toegepast, mij geadviseerd met betrekking tot mijn mentale instelling en ze heeft werkzame cremes e.d. uitgezocht. Aanvankelijk leek haar methode geen effect te hebben, maar na enkele dagen merkte ik dat de jeuk afnam en ik weer een redelijke nachtrust kreeg. Nu, na twee maanden, is de eczeem bijna helemaal verdwenen. Sarah heeft mijn eczeem zonder vervelende dermatologische testjes kunnen bedwingen. Merci voor je hulp.