DIEREN: ONDERSTEUNENDE MIDDELEN

Het handige aan de technieken waarmee ik werk (spiertest of biotensor), is dat ik kan uittesten welk middel geschikt is voor jouw dier! Dit kan met het middel in de hand of met de juiste vraagstelling voor aanschaf van een product.

BACHBLOESEMS

Als de emotionele balans bij dieren verstoord is, kan probleemgedrag (zoals depressies, fobieën, angst, onzekerheid, en tal van andere emoties) optreden. Bij een ernstige emotionele verstoring zien we niet zelden ook lichamelijke problemen opduiken. Met Bach bloesems kan een dier op een zachte, vriendelijke en natuurlijke manier weer in balans worden geholpen. Veel probleemgedrag dat met allopatische (reguliere) medicatie wordt behandeld, is ook met bloesem remedies te behandelen. Bij elk probleem is een het aan te raden een lichamelijke oorzaak uit te sluiten, daarom adviseer ik u eerst een afspraak te maken bij de dierenarts. Is er geen duidelijke lichamelijke oorzaak voor het probleemgedrag te vinden, dan kun je met de Bachremedies jouw dier helpen beter om te gaan met zijn emoties .

Bachbloesems kan u bij mij aankopen aan 15€ per flesje van 30ml.

TIP van de moment: ideaal bij reisziekte: Sclerantus of Rescue Remedy

Indien gewenst krijgt u bij uw eerste NEI sessie één flesje gratis aangeboden. Indien u hier interesse hebt, gelieve dit te melden bij uw intake formulier of via Whatsapp/sms

KRACHTIG KRUID

Krachtig kruid biedt mixen op basis van bloesemtherapie, oliën, paddenstoelen, Chinese- en Westerse kruiden. Waar mogelijk maken wij gebruik van biologisch, met zorg geteelde kruiden als basis voor hun mixen. De (biologische) alcohol maakt de mixen langer houdbaar.

Waarom Krachtig kruid?

 • Holistisch dierenarts Caspar Broekman heeft jarenlange ervaring in zijn eigen praktijk met de vele patiënten die hij en zijn collega’s behandelen.
 • Alle producten zijn op natuurlijke basis.
 • Fytotherapie is – waar mogelijk- gericht op het weghalen van de oorzaak, niet het onderdrukken van de symptomen.

Advies van Krachtig Kruid:

Uw dier is hun prioriteit, dus denken zij graag mee! Krachtig Kruid is een initiatief van Holistisch dierenarts Caspar Broekman, ooit voortgekomen uit een zoektocht naar hoogwaardige producten op basis van kruiden. Zij leveren dus naast producten van topkwaliteit ook graag hun kennis en informatie. Wilt u advies of informatie over uw dier? Krachtig kruid helpt u graag! Mail op advies@krachtigkruid.nl

U kan ook bij mij in de praktijk of tijdens mijn huisbezoek laten uitmeten welk middel geschikt is voor uw dier of past bij de klachten/symptomen van uw dier.

Ik heb mijn eigen goede ervaring met krachtig kruid gedeeld op instagram: klik op het logo om deze ervaring te lezen:

 

HERBOPLANET (van Nascendi)

Waarom kiezen voor de spagyrische producten van Herboplanet?

 • Snel werkzaam en heel toegankelijk in gebruik.
 • Gemakkelijk juist te doseren (aantal druppels = het gewicht van je dier x aanbevolen frequentie)
 • In 1 product is alles van de fytotherapie, aromatherapie, moleculaire therapie en homeopathie terug te vinden.
 • Werkt op fysiek én energetisch vlak.
 • Kan perfect gecombineerd worden met klassieke medicatie
 • Zeer geschikt voor dieren!

Alle middelen hebben vaak een nog bredere werking dan op de verpakking/website aangegeven. Bv Tillia Tomentosa wordt ook vaak ingezet bij overprikkelde of de zogenaamde ADHD-dieren. Indien u iets besteld, mag u mij altijd contacteren voor de juiste dosering (aangepast aan uw noden/lichaam of voor uw huisdier) of voor alle andere informatie die u graag heeft over een bepaald middel.

U kan deze middelen bestellen via www.nascendi.be en geef bij kortingscode de code “verbena” in; dan vallen de verzendkosten weg bij een bestelling vanaf 30€ .

Voor bestellingen vanuit Nederland gebruikt u de code “NLverbena”. En voor mijn cliënten in Oostenrijk vallen de verzenkosten vanaf een bestelling van 80€ (bij pakketjes van een normaal gewicht; -2kg) weg bij het ingeven van code “VerbenaAT”

DIERENLIJN MOTHER GAIA (Balance Pharma)

Animal Plex

Natuurgeneeskundige behandelmethoden voor dieren; deze middelen zijn reeds gedoseerd voor uw dier. Deze middelen kan je zelf online of via mij te bestellen (klein beetje goedkoper). Op de website staat goed uitgelegd waarvoor elk middel dient/nuttig is. Sommige middelen hebben nog extra werkingen. Die kan je ook steeds bij mij navragen.

Zelf heb ik een heel goede ervaring gehad met het middel MG AP 06 – Celzoutenmix gewrichten. Mijn Engelse Cocker had een pijnlijk schoudergewricht. Vermoedelijk te zot gespeeld met een grote hond. Na dit middel 4 dagen te nemen, zijn de klachten reeds verdwenen. Geen pijn meer en verdraagt ook zijn tuigje terug. Ik heb het middel in totaal 8 dagen gegeven. Hij vond het middel ook lekker want at zonder twijfelen zen brokjes op waar de druppels op waren gegeven (iets wat ik niet moet proberen met andere middelen).

PS: de middelen zijn uiteraard ook geschikt voor mensen…denk maar aan het spiegelen.

ORGANIMAL

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.
Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

Voor schone ogen, oren en huid bij jouw hond zonder irritaties en nare bijwerkingen. Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit.  Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Je kan je dier er ook preventief mee behandelen, 1 tot 2 keer per week in de oren druppelen. En ook een echte aanrader bij huidproblemen, zoals kleine ontstekingen met etter, puistjes, uitslag.

Klik op de foto hieronder om naar de producten van Organimal te gaan.

TRAUMAPET

De producten van Traumapet zijn ook op basis van (nano)colloïdaal zilver. Soms iets makkelijker om mee te werken (t.o.v. organimal) omdat het verwerkt is in een zalfje of de flesjes makkelijker aan te bieden zijn aan je dier, bv voor de oren. Zelf zeer tevreden over de oordruppels. Dit is het enige middel dat helpt bij mijn hond die regelmatig last heeft van gistjes in zijn oren. Het is bovendien ook preventief in te zetten.

Je kan hun producten aankopen via hun website: https://www.traumapet.nl/https://www.traumapet.nl/

*U mag alle middelen combineren met uw huidige reguliere therapieën en medicatie. De werking van deze of uw therapie wordt niet minder hierdoor en geeft ook geen bijwerkingen/neveneffecten.