Welkom

Update 21/05/2024:

NEI voor mensen: Ik heb momenteel een beperkte plaats voor nieuwe cliënten (enkel in te plannen via GSM). Vanaf 1 augustus gaat de agenda normaalgezien terug volledig open voor nieuwe NEI-cliënten. De afspraken voor nieuwe Nei-dierlijke cliënten gaan nu gewoon voort & ook die voor nieuwe Total Reset Methode- cliënten (in te plannen via boekingsagenda).

Cliënten die hier al geweest zijn, kunnen gewoon vervolgafspraken inplannen. En de Total Reset Methode zet ik ook gewoon verder. Ook (nieuwe) dieren blijf ik verder behandelen!

Wie is Sarah?

Enkele jaren geleden startte ik mijn eigen holistische praktijk. Ondertussen hebben de mensen hun weg naar mij gevonden & behandel ik allerlei soorten klachten/levensvragen. Het blijft gewoon heerlijk hoe mensen er steeds weer versteld van staan dat je met deze simpele NEI-techniek of TRM-methode toch zoveel emotionele blokkades/fysieke klachten kan wegnemen/oplossen. De meeste vertellen me dat ze vaak buiten gaan met een opgelucht gevoel. Bovendien is het feit dat ik mensen een beter gevoel kan geven en/of ze op weg help naar een goede gezondheid ook voor mij een groot geschenk; hun stukjes geluk die ze hier vinden, maken mij ook gelukkig! Dat is mijn grootste motivatie als holistisch coach.

Alleen jij kan jezelf zijn,
niemand anders kan dit voor je doen

Alleen jij kan voor jezelf kiezen,
iemand anders kan jouw keuze niet maken

Alleen jij kan jezelf op nr 1 zetten,
niemand hoeft erbij

Alleen jij kan jezelf terug worden,
niet voor iemand anders, alleen voor jezelf

Groei naar de diepste jezelf en bloei het mooiste leven

Nei & TRM geven je een duwtje in de rug om dat te bereiken
en ik reik mijn hand uit zolang als nodig.

Voorts ben ik een vrolijke spontane jongedame, geboren in ’80, die ooit met wat emotionele en fysieke problemen kampte (en nu soms nog) & daardoor in aanraking kwam met NEI. Door de snelle en geweldige resultaten die ik bij mijn NEI therapeut behaalde, wilde ik ook heel graag kunnen “toveren”; zo voelde het voor mij. Vandaar mijn keuze om mij te laten omscholen tot NEI Therapeut. Tijdens de opleiding leerde ik dat je deze methode ook heel gemakkelijk kan toepassen op dieren. Hiervoor volgde ik nog wat extra bijscholingen en ondertussen heb ik een groot cliënteel aan honden en katten. Maar ook paarden of gelijk welke ander dierensoorten zijn te behandelen met NEI. Vanuit mijn huidige ervaringen kan ik ook vaak goed inschatten waar een bepaalde blokkade is ontstaan bij dieren & glunder ik nog steeds opnieuw bij een goed resultaat.

De Total Reset Methode leverde mij destijds goede resultaten toen ik zelf in behandeling was bij iemand. In een mum van tijd was ik van verschillende intoleranties en allergieën af (lactose-, aspartaam-, fructose- en glutenintolerantie & hooikoorts). Wat stond ik te springen om ook deze methode te gaan leren! En zoooo blij dat ik dit nu ook kan!!! Zowel de NEI als de TRM verrichten “wonderen” maar beide op een geheel andere wijze. Ik heb ondertussen al enkele mensen van jarenlange klachten kunnen afhelpen!

Buiten de praktijk kan je mij vaak in de natuur vinden. Ik hou enorm veel van wandelen. Ik heb een jonge Engelse Cocker Spaniel, Charlie, die ik alle dagen mee op stap neem. Ik geniet van buiten zijn & elk seizoen heeft zo zijn charmes. Voor mij is dit vaak ook een echt me-time momentje; even weg van alle zorgen. Voorts heb ik nog een leuke jonge kater, Brax, te entertainen hier thuis. Ik kan echt lachen met hem, een heel brokje energie. Ik vertoef ook regelmatig in de tuin; rustig in de lounge met Charlie of een beetje in de tuin werken; snoeien, onkruid wieden, het gras afdoen. En uitstapjes allerhande of reisjes staan op mijn nummer één. Samen met mijn partner trek ik er vaak op uit om helemaal relaxed terug te komen, zodat ik er weer met veel energie kan invliegen!

Mijn beide dieren zijn dan ook mijn proefkonijnen; als het kan behandel ik hen zelf zo gauw ze iets mankeren. Ik kan niet alles behandelen, voor sommige problemen staan ze “te dicht” bij mij en is het moeilijk hun probleem te achterhalen. Dan dien ik mezelf te richten tot mijn collega’s.

Ik deel de succes verhalen van Charlie & Brax ook steeds op mijn sociale media, zoals instagram. Ook begeleiden mijn dieren je mee doorheen de website!

 

Heb je nog vragen, stel ze gerust via mail, bellen, sms of Whatsapp! Al mijn contactgegevens kan je vinden op mijn website!